Magunkról

A GERDÁN Kft 2003-ban alakult. 100%-ban magyar vállalkozás. Önerőből, tehermentesen fejlődik, működik a mai napig is.

Cégünk magyar gyártók által gyártott termékeket forgalmaz, amelyek magyar szakemberek szaktudásának, sok éves tanulmányaiknak köszönhetően jöttek létre. Termékeinknek magas minőségi szintjének kifejlesztéséért barátaink, ismerőseink igénye nagyon lényeges segítséget jelent. Ezen jellegű tevékenységünk nem olyan múlttal rendelkezik mint a cég alapítása, de igyekszünk ezen a területen is helytállni. Folyamatosan bővítjük a forgalmazott termék kínálatunkat, így  gyártás alatt van már néhány újabb termék, melyek hamarosan elérhetőek lesznek.

Ajánlatunkkal azokhoz szeretnénk szólni, akik  kiváló minőségű magyar termékeket igénylik miközben megtakarítás is fontos szempont számukra. Minőségi termékeket biztosítunk mindenki számára elérhető áron. Olyan minőségi termékeket, amelyekre folyamatos tájékozódásunk, informálódásunk alapján igény van. Célunk a továbbiakban  megkeresni és eljuttatni azokat a termékeket, melyek gazdaságos és minőségi megoldást nyújthatnak termékhasználóinknak.

Minden cég termékeit és működését tiszteletben tartva keressük azokat a termékeket, amelyek hatékonysága, minősége, ár/érték aránya más mint eddig ismertünk.

Tapasztalataink szerint tudjuk, hogy a legtöbb ember öntudatos vásárló és a lehetőségeket keresi, hogyan takaríthat meg pénzt és energiát. Fontos szempont, hogy ne engedjünk le több pénzt a lefolyón, mint amire valóban szükség van. Nagyon sok információt kapunk naponta a reklámok által gyakran jobbnál jobb termékről, de vannak olyan termékek, amelyeket nem látunk a filmek között. Több oka is lehet, hogy miért nem jut el az információ ebben a formában azokhoz, akik szívesen fogadnák. Ismereteink szerint azonban, gyakran a minőség kevesebb pénzbe kerül, ha tájékozódásunk segítségével ismerjük, hogy milyen termékeket vásárolhatnánk és használhatnánk.

Egyszerűen fontosnak tartjuk, hogy legyen lehetősége megismerni mindenkinek azt, amivel igényei szerint alakíthatja a saját és a családja életét. Hiszen az életét mindenki maga formálhatja a megszerzett ismeretek birtokában. 

Lényeges számunkra, hogy sokak megelégedettségi visszajelzését elnyerjük, és ezért igyekszünk is megdolgozni.

Ügyvezető: Kiss Csaba

Cég: GERDÁN Kft

Cégjegyzékszám: 04-09-006065

Adószám: 13129640-2-04

Székhely: 5900 Orosháza Szabó D. u 24

Keresés
Esemény Naptár
július 2022
H K S C P S V
« dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Archívum
Látogatók
látogató számláló